خواص انار سرشار از ویتامین های AEC و اسیدفولیک
انار میوه ای است که در ارمنستان، آذربایجان، ایران، هند و قسمت های جنوب شرق آسیا، شبه جزیره مالزی، آفریقا، کالیفرنیا، افغانستان و پاکستان کشت می شود.
انار از ارزش غذایی بالایی برخوردار است انار میوه ای غنی از ویتامین های AEC و اسیدفولیک است.
▪ این میوه که غنی از آنتی اکسیدان است مانع اکسیده شدن کلسترول مضر می شود و در نتیجه از تصلب شرایین پیش گیری می کند.
▪ انار مانع جمع شدن پلاکت خون و لختگی غیر ضروری می شود.
▪ مصرف منظم آب انار برای بیماران دیابتی مفید است.
▪ بررسی ها نشان داده، ترکیبات موجود در این میوه باعث کند شدن رشد تومور سرطان پروستات می شود.
▪ مصرف آب انار با کاهش خطر سرطان سینه ارتباط دارد.
▪ اگرچه آب انار برای درمان اسهال مفید است اما مصرف بیش از حد آن می تواند یبوست ایجاد کند.
▪ انار رسوب موجود در رگ ها را کاهش و میزان کلسترول خوب را افزایش می دهد.
▪ گفته می شود، آب انار از وقوع حمله قلبی و سکته پیش گیری می کند.
▪ مصرف آب انار در دوران بارداری، از آسیب رسیدن به مغز جنین پیش گیری می کند.
▪ برخی محققان عقیده دارند انار باعث کندی پیشرفت بیماری آلزایمر می شود.
▪ خوردن آب انار یک راه طبیعی پیش گیری از جرم دندان است.
▪ در برخی کشورها، انار را برای طراوت و شادابی پوست و تسکین دهنده التهاب پوستی به کار می برند.
▪ آنتی اکسیدان موجود در آن، به سیستم دفاعی بدن کمک می کند.
▪ به علت داشتن آهن با عرضه آهن به خون از علایم کم خونی که عبارتند از خستگی مفرط، سرگیجه، ضعف و از دست دادن شنوایی پیش گیری می کند.
▪ انار دارای خاصیت ضد ویروسی نیز است.
▪ مقدار آنتی اکسیدان موجود در انار ۳ برابر چای سبز است.