بهترين زمان مصرف قرص آهن براي کاهش اختلالات گوارشي و جذب بهتر آهن، پس از غذا و يا شب قبل از خواب است.
به گزارش مهر، يک متخصص زنان و زايمان اظهار داشت: مصرف مواد غذايي حاوي آهن مانند گوشت، مرغ،ماهي، جگر،حبوبات و سبزي هاي سبز تيره مثل جعفري در برنامه غذايي از نکات تغذيه اي براي پيشگيري از کم خوني دوران بارداري است.
فرناز اهدايي وند افزود: مصرف منابع غذايي سرشار از آهن مثل انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته و انواع خشکبار مانند برگه ها،توت خشک،کشمش و خرما به عنوان ميان وعده توصيه مي شود.
وي تصريح کرد: بهتر است زنان باردار به منظور تأمين آهن صرف مواد غذايي حاوي ويتامين C که جذب آهن را افزايش مي دهد مثل سبزي هاي تازه و سالاد شامل گوجه فرنگي،کلم، گل کلم، فلفل دلمه اي و هچنين چاشني هايي مثل آب ليمو و آب نارنج تازه را به همراه غذا مصرف کنند.
مدير گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي خاطرنشان کرد: خودداري از مصرف چاي، قهوه و دم کرده هاي گياهي يک ساعت قبل از غذا و حداقل دو ساعت پس از غذا براي جذب بهتر آهن غذا توصيه مي شود.