عوامل افزایش دهنده جذب آهن و منابع غذایی آنها

1- اسيد سيتريک و اسيد اسکوربيک ( ويتامينC) که درآلو، خربزه، ريواس، انبه، گلابي، طالبي، گل کلم، سبزي‌ها ، آب پرتقال، ليمو شيرين ، ليمو ترش، سيب و آناناس وجود دارند، مي‌توانند عوامل افزايش دهنده جذب آهن در بدن باشند-.
2- هويج ، سيب زميني، چغندر، کدو تنبل ، گوجه‌فرنگي، کلم پيچ و شلغم موجود است ، سبب افزايش جذب آهن مي‌شود.
3- محصولات تخميري مثل سس سويا نيز در اين دسته از عوامل گنجانده مي‌شوند.

توصيه‌هاي زير را به کار بنديد:
هنگام استفاده از غذاهايي که غني از آهن هستند ، از منابع غذايي حاوي ويتامين در هر وعده غذايي ، جهت جذب بهتر آهن (مثل پرتقال، گوجه‌فرنگي، کلم، توت فرنگي، فلفل سبز و ليمو ترش) استفاده کنيد.
گوشت قرمز، ماهي يا مرغ را در برنامه غذايي خود بگنجانيد.
از مصرف چاي و قهوه همراه يا بلافاصله بعد از غذا پرهيز کنيد.