تا حالا خورش گل کلم پختید؟

مواد لازم : براي 6 نفر
گوشت
0/5 کيلو
گل کلم
2 عدد
روغن
300 گرم
رب گوجه
1 قاشق سوپخوري
زردچوبه به مقدار کافي
آبليمو 1 استکان
پياز 2 عدد
زعفران به مقدار کافي
نمک به مقدار کافي
فلفل به مقدار کافي

طرز تهيه :
گوشت را بپزيد و پياز را خرد و با روغن سرخ کنيد . گل کلم را غنچه غنچه ببريد و با پياز سرخ کنيد . مراقب باشيد که گل کلم له نشود . يک قاشق رب گوجه فرنگي را در روغن سرخ و آبليمو و نمک وفلفل را در آن مخلوط کنيد . کل مواد را در گوشت بريزيد و زعفران و ادويه اضافه نماييد . گل کلم نبايد خيلي بجوشد و زود مي پزد .