آنتی اکسیدان زردچوبه رشد تومورها را متوقف می کند
فيتو استروژنيک و آنتي اکسيدان موجود در زردچوبه موجب نابودي تومورهاي سرطاني مي شود.
کلثوم صفري کارشناس تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: رنگ زرد و نارنجي زردچوبه به علت وجود آنتي اکسيداني به نام کارکانيس، بتاکاروتن و ويتامين A است که مي تواند در رفع التهابات مؤثر باشد.
وي گفت: اين ماده غذايي، حاوي ماده ضد التهابي است که در توقف رشد عروق خوني تغذيه کننده تومور سرطاني نقش مهمي دارد.
اين متخصص خاطر نشان کرد: همچنين زردچوبه بويژه در ترکيب با مواد موجود در گل کلم مي تواند در پيشگيري و درمان سرطان پروستات مؤثر باشد.
صفري تصريح کرد: ماده فنيل ايزويتوسانات که در سبزيهايي مانند گل کلم، تره، کلم پيچ و ديگر سبزيجات يافت مي شود مي تواند موجب درمان سرطان شود.