پیتزایی کاملا سبز و رژیمی
مـواد لازم (براي? نفر )
آرد سفيد : ? ليوان / ??? کيلو کالري
روغن زيتون : ? قاشق مرباخوري /??? کيلو کالري
بيکينگ پودر : ? قاشق چايخوري /? کيلو کالري
شکر : ?/? قاشق چايخوري / ?? کيلو کالري
نمک: ?/? قاشق چايخوري / ? کيلو کالري
پنير خامه اي : ???گرم / ??? کيلو کالري
مايونز : ? قاشق غذاخوري/ ??? کيلو کالري
پنير چدار : ???گرم / ??? کيلو کالري
کلم بروکلي: ? ليوان / ?? کيلو کالري
هويج خلال شده : ? ليوان / ?? کيلو کالري
گوجه فرنگي : ? ليوان / ?? کيلو کالري
فلفل دلمه اي خلال شده : ? ليوان / ?? کيلو کالري
گل کلم : ? ليوان / ?? کيلو کالري
طـرز تـهـيـه:
با خمير پيتزا شروع کنيد. به اين ترتيب که بيکينگ پودر و شکر را در يک و نيم ليوان آب ولرم حل کنيد و بگذاريد ?? دقيقه بمانند. آرد را نيز با نمک و روغن زيتون مخلوط و بعد از ?? دقيقه، مخلوط آب را در آرد بريزيد و خوب با هم مخلوط کنيد. خمير به دست آمده را ?? دقيقه ورز دهيد و ? ساعت در جايي گرم بگذاريد تا در اصطلاح استراحت کند و جا بيفتد.
در اين بين، سبزي ها را خرد کنيد.
کلم بروکلي و گل کلم را خرد و فلفل دلمه اي و هويج را خلال کنيد و گوجه فرنگي را به حلقه هاي بسيار نازکي درآوريد.
سپس اين سبزي ها را در کاسه اي بزرگ با هم مخلوط کنيد و در کناري بگذاريد.
بعد از گذشت ? ساعت، خمير را در سيني فر پهن کنيد.
يادتان باشد ابتدا بايد نان پيتزا را بپزيد و سپس مواد پيتزا را روي آن بريزيد و آن را در فر بگذاريد بنابراين پس از پهن کردن خمير، آن را در فري که با دماي ??? درجه سانتي گراد گرم شده است، قرار دهيد تا پخته شود. بعد آن را خارج کنيد و بگذاريد تا خنک شود.
پس از خنک شدن، روي نان پيتزا مخلوط پنير خامه اي و مايونز بماليد و سپس سبزي ها را روي آن قرار دهيد و بعد روي تمام آنها پنير چدار بگذاريد و پيتزا را ?? دقيقه در فر قرار دهيد و سپس آن را سرو کنيد.