نكاتي در مورد كليه دسرهاي ژلاتينه
اگه مي خواين يك ژله شفاف داشته باشيد به جاي اضاف كردن يك پيمانه آب گرم و سپس آب سرد .2 پيمانه ( 200 ميلي ليتري)آب جوش رو به ترتيب به ژله اضافه كنيد و روي بخار آب بگذاريد و هم بزنيد تا زلاتين حل شده و شفاف شود
هر نوع ظرف ژله رو قبل از ريختن مواد خيس كنيد و در فريزر قرار بدهيد بعد از حدود نيم ساعت از فريزر در آورده و مواد رو توي اون بريزيد.
براي در اوردن ژله از قالب حتما اول قالب را در آب گرم بزاريد چند ثانيه قالب رو توي آب نگه داريد بعد ظرف سرو رو روي قالب گذاشته قالب رو روي اون برگردونيد و كمي تكان دهيد.به گفته دوستان به جاي استفاده از آب گرم مي تونيد بعد از برگردوندن قالب از سشوار استفاده كنيد