ابتدا گلکلم، فلفلدلمهها و هويجها را ريز کنيد، سپس سينه مرغ را، در حاليکه پوست آن را جداکردهايد، به صورت شينسل درآوريد و در ماهيتابه داغ سرخ کنيد تا به رنگ طلايي درآيد،...
?
مواد لازم براي آشپزي آکا
? سينه مرغ: نيم کيلو
? روغن مايع: سه قاشق غذاخوري
? نمک: به مقدار لازم
? پودر کاري (در صورت تمايل): دو قاشق چايخوري
? آب مرغ: نصف ليوان
? گلکلم: يک عدد متوسط
? فلفل دلمهاي: ??? گرم
? هويج: ? عدد
? اين مواد براي چهار نفر کافي ميباشد.
? طرز تهيه:
ابتدا گلکلم، فلفلدلمهها و هويجها را ريز کنيد، سپس سينه مرغ را، در حاليکه پوست آن را جداکردهايد، به صورت شينسل درآوريد و در ماهيتابه داغ سرخ کنيد تا به رنگ طلايي درآيد، سپس نمک وپودر کاري را روي آن بپاشيد. آنگاه يک ليوان آب مرغ را داخل ماهيتابه بريزيد تا سه دقيقه جوشبخورد. زماني که آب مرغ را ميريزيد، هويج وفلفلهاي دلمه را که به صورت رشتهاي بريدهايد، به آناضافه کنيد. اگر دوست داشتيد، در اين مرحله ميتوانيد مقداري آبليمو و يک قاشق مرباخوري ربگوجهفرنگي هم به خوراکتان بيفزاييد. سه دقيقه قبل از اين که غذا را از روي اجاق برداريد، گل کلمها راداخل خوراک بريزيد و آن را هم بزنيد.
حالا شما ميتوانيد خوراک مرغتان را ميل کنيد.