آليسين موجود در گلکلم باعث سلامت قلب و کاهش خطر سکته ميشود.
* سلنيوم و ويتامين C در اين گياه تقويت کننده سيستم ايمني بدن است.
* از آن جا که سرشار از فولات است، در رشد و تکثير سلول موثر است.
* فيبر گل کلم سلامت روده بزرگ را بهبود ميبخشد و مانع از بروز سرطان ميشود.
* به تازگي محققان دريافتند که گل کلم حاوي ماده اي به نام «ايندول-? کاربينول» است که مانع از بروز سرطان سينه و سرطانهاي ديگر مربوط به زنان ميشود.
* مواد موجود در اين گياه توانايي کبد را در خنثي سازي ماده سمي افزايش ميدهد. خاصيت سم زدايي دارد.
* سولفورافان موجود در گل کلم، ماده شيميايي سرطان زا را از بين ميبرد و مانع از رشد سلولهاي سرطان ميشود.
* نتايج تحقيقات نشان ميدهد، فيتوکميکال موجود در گل کلم خطر بروز سرطانها را کاهش ميدهد.
* مصرف يک پيمانه گل کلم پخته شده، نصف ويتامين C مورد نياز بدن در روز را تأمين ميکند.
* ويتامين K و اسيد چرب امگا ? در آن التهاب را کاهش ميدهد.