چه میوههایی ایمنی بدن را افزایش میدهند
برنا: میوهای هندوانه و انار حاوی منابع مهمی از آنتی اکسیدان است و موجب افزایش ایمنی بدن می شود.
محمد صفریان عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شب یلدا یکی از آداب و رسوم کهن مردم کشورمان به شمار می رود و در این شب اقدام به استفاده از میوه های از جمله هندوانه و انار می کنند، اظهار داشت: این میوه ها با دارا بودن ویتامین هایی همچون «آ» و «ث» و «لیکوپن» و آهن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در نهایت از بروز بیماری های قلبی، بیماریهای کبد، مسمومیتهای خون، خستگی جسمی و عصبی جلوگیری میکند.
وی اشاره به اینکه در فصل زمستان احتمال بروز بیماریهایی همچون سرماخوردگی افزایش مییابد، خاطر نشان کرد: میوهها و سبزهای حاوی ویتامین c و A را از جمله انواع مرکبات، کاهو، خشکبار، شلغم، هویج، اسفناج به دلیل افزایش ایمنی بدن و مخاط دستگاه گوارش از بروز این بیماری پیشگیری میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: گنجاندن آجیل هایی از جمله پسته و گردو به دلیل دارا بودن ویتامینهای ب1، ب3 و ویتامین E و املاح مغذی شامل آهن، پتاسیم، فسفر و کلسیم نیز در فصل زمستان توصیه میشود.