چرا ژله های موجود در بازار در مقایسه با ژله ای که در خانه درست می کنیم، سفت تر است
يکي از فاکتورهاي ژلاتين در صنعت توليد اين دسرها، بلوم (قدرت ژله اي شدن) آن است که در واقع قدرت تشکيل ژل و نگهداري آب را نشان مي دهد. بلوم در ژلاتين هاي صنعتي معمولا بالاست. البته ژلاتين مصرفي در ژله هاي نوشيدني بلوم پايين تري دارند و معمولا از کاراجينان يا از ماده ژله اي کننده ديگري مانند پکتين استفاده مي شود که ژله را زياد سفت نمي کند. پودرهاي ژله که در خانه از آنها ژله تهيه مي کنيم يا بلوم پايين تري در مقايسه با ژله هاي آماده مصرف در بازار دارند يا بايد ميزان دوز مصرف آنها را بالاتر برد تا سفت تر شوند. يکي ديگر از مسايلي که در بحث بستن ژله دخيل است، PH است. اسيد سيتريک موجود در فرمولاسيون پودر ژله توليد کارخانه به باثبات شدن و بستن ژل کمک مي کند. در خانه نيز لازم است از ماده اي جداگانه استفاده شود تا Ph را کمي پايين بياوريم به اين ترتيب ژله سفت تر مي شود.