دسرهاي ژله اي، خوراکي هاي مغذي هستند يا مي توانند در صورت مصرف مداوم مشکل ساز شوند؟
در اين فراورده ها از مواد خاصي استفاده نشده که بتوانند سلامت فرد را به خطر بيندازند اما به هر حال بايد توجه کنيم که پودرهاي ژله و ژله هاي آماده درصد بالايي شکر دارند و براي افراد مبتلا به ديابت و داراي اضافه وزن بالا مناسب نيستند. مصرف زياد اين فراورده در کودکان نيز مي تواند نه باعث چاقي و فساد دندان شود. البته در بازار پودر دسرهاي رژيمي هم موجود است که در آن معمولا به جاي شکر از آسپارتام و سوربيتول يا ديگر شيرين کننده هاي طبيعي استفاده مي شود. اين دسرها براي مبتلايان به ديابت يا چاقي مفرط مناسب تر است اما افراد مبتلا به فنيل کتونوري نمي توانند از پودر دسرهاي ژله اي که حاوي آسپارتام هستند مصرف کنند. غير از شکر بايد بحث رنگ هاي مصنوعي (گرچه مجاز هستند) و اسانس ها را هم در نظر گرفت. مصرف بيش از اندازه اين نوع دسرها به خصوص براي افراد مبتلا به بيماري هاي کليوي و کبدي مناسب نيست. کبد و کليه سيستم هاي سم زداي بدن هستند و رنگ هاي مصنوعي مي توانند در دراز مدت بيشترين آسيب را به کبد و کليه وارد کنند.