کلم خانواده پرجمعیتی دارد: بروکلی، گل کلم، کلم برگ، کلم قرمز، کلم قمری و غیره. همه کلمها خواص ضدسرطانی دارند و خطر ابتلا به سرطانهایی مانند سرطان معده، کولون، ریه، پروستات و سینه را کاهش میدهند. بروکلی عملکرد عضلانی قلب را بهبود میدهد و کلسترول بد خون را کاسته و در عوض میزان کلسترول خوب را افزایش میدهد.
میوههای رنگی تابستانی نه تنها خواص ضد سرطانی دارند بلکه پیری را از شما دور کرده و کیفیت پوستتان را بهتر میکنند. توصیه میکنیم هر هفته پنج مرتبه انواع کلمها را میل کنید. بهترین روش پخت این مادهی غذایی بخارپز کردن و یا در تهیهی وک wok است. توجه داشته باشید زمانی که کلمها به مدت طولانی جوشانده میشوند 75 درصد خواص ضد سرطانی خود را از دست میدهند. اگر با خوردن کلم دچار نفخ میشوید باز هم خودتان را از مصرف آن محروم نکنید. مقدار مصرفتان را کمتر کنید اما حتماً آن را در برنامهی غذاییتان بگنجانید.
میوههای قرمز، آبی، سیاه: چشم و چراغ میوهها
توت فرنگی، تمشک، شاه توت، گیلاس، آلبالو، انگور فرنگی، آلو، شلیل و غیره. همه این میوهها سرشار از پُلی فنولها، ویتامینC، فیبرها و مواد معدنی هستند. در واقع همه این میوهها حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدانها میباشند. میوههای رنگی تابستانی نه تنها خواص ضد سرطانی دارند بلکه پیری را از شما دور کرده و کیفیت پوستتان را بهتر میکنند.
ماهیهای چرب را دریابید
ماهی ساردین، آزاد، کولی، ماکرو و غیره. این ماهیها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که جریان خون را بهتر میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهند و در عین حال حاوی کمترین میزان جیوه میباشند.