طرز تهیه سالاد چند طبقه

آماده سازي :45 دقيقه- مواد لازم جهت تهيه سالاد چند طبقه براي 5 نفر

کلم قرمز بسيار ريز خرد شده 1/4 عدد
سيب زميني آب پز، رنده يا نگيني خرد شده 2 عدد
خيار شور بزرگ خرد شده نگيني 2 عدد
ژامبون مرغ در صورت تمايل، خرد شده نگيني 3 عدد
ذرت پخته شده 1 بسته
هويج رنده شده 2 عدد
شويد تازه و خرد شده 3 قاشق غذا خوري
سس خردل به ميزان لازم
سس مايونز به ميزان لازم
روغن زيتون به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نمک فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد چند طبقه
براي تهيه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله ميتوان استفاده کرد که جلوه بهتري دارد..
ظرف را خيس ميکنيم و يک کيسه فريزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به ديواره ميچسبانيم.بايد مقداري از کيسه بيرون ظرف بماند. از سس مايونز و خردل و نمک و فلفل و ابليمو و روغن زيتون يک سس تهيه ميکنيم ..
کلم خرد شده را با مقداري از اين سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با اين مواد پر ميکنيم و با قاشق خوب فشار ميدهيم. در مرحله بعدي سيب زميني و خيار شور و ژامبون را با اين سس مخلوط کرده و لايه بعدي را مانند کلم ميسازيم .
سپس شويدهاي خرد شده را روي لايه سيب زميني پخش ميکنيم و در اخر مخلوط هويج و ذرت و سس را ميريزيم و مجددا با قاشق فشار ميدهيم و در اخر کيسه فريزر باقيمانده از لبه ظرف را روي سالاد ميکشيم و براي حداقل يک ساعت در يخچال ميگذاريم تا خودش را بگيرد .
زمان سرو روي سالاد را باز کرده مثل ژله برميگردانيم و کيسه را از روي ان برميداريم ...
قابل ذکر است که نبايد سس اماده شده ابکي باشد.