آلیسین موجود در گلکلم باعث سلامت قلب و کاهش خطر سکته میشود.
* سلنیوم و ویتامین C در این گیاه تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.
* از آن جا که سرشار از فولات است، در رشد و تکثیر سلول موثر است.
* فیبر گل کلم سلامت روده بزرگ را بهبود میبخشد و مانع از بروز سرطان میشود.
* به تازگی محققان دریافتند که گل کلم حاوی ماده ای به نام «ایندول-۳ کاربینول» است که مانع از بروز سرطان سینه و سرطانهای دیگر مربوط به زنان میشود.
* مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی ماده سمی افزایش میدهد. خاصیت سم زدایی دارد.
* سولفورافان موجود در گل کلم، ماده شیمیایی سرطان زا را از بین میبرد و مانع از رشد سلولهای سرطان میشود.
* نتایج تحقیقات نشان میدهد، فیتوکمیکال موجود در گل کلم خطر بروز سرطانها را کاهش میدهد.
* مصرف یک پیمانه گل کلم پخته شده، نصف ویتامین C مورد نیاز بدن در روز را تأمین میکند.
* ویتامین K و اسید چرب امگا ۳ در آن التهاب را کاهش میدهد.