نکات تهیه ژله

نکات

اگر خواستيد ژله دو رنگ درست کنيد، از دو رنگ متضاد استفاده کنيد تا جلوه بيشتري داشته باشه.
براي ژله چند رنگ هر کدوم از رنگ ها رو که درست کرديد، بذاريد ببنده و بعد ژله بعدي رو اضافه کنيد.
من سيب ته قالب چيدم، شما هم هر ميوه اي که دوست داشتيد بذاريد، به جز آناناس و کيوي خام!!چون در اون صورت ژله نميبنده! البته کمپوت اونا مشکلي ايجاد نميکنه.
پودر ژلاتين رو با کمي آب قاطي کنيد و روي حرارت غير مستقيم به روش بن ماري حرارت بديد تا روان بشه و بعد اضافه کنيد.
هر يک قاشق سوپخوري پودر ژلاتين بايد با يک چهارم پيمانه آب سرد مخلوط بشه.
وقتي ميخواهيد پودر ژلاتين بريزيد، ميزان آب جوش و سرد رو هر کدوم سه چهارم ليوان بريزيد.
موقع برگردوندن، يک لحظه قالب رو توي آب گرم بذاريد و بعد برگردونيد.
ظرفي که قراره دسر توش برگرده رو حتما خيس کنيد تا اگه دسر موقع برگردوندن وسط ظرف نيفتاد، راحت جابه جا بشه.
دسرهاي ژلاتينه حتما بايد توي يخچال بسته بشن، فريزر روي کيفيت ژلاتين تاثير ميذاره!