اسفناج، ریحان و نعناع توان یادگیری را افزایش می‌دهند

کارشناس تغذيه مرکز تحقيقات ديابت يزد گفت: سبزي‌هايي مانند اسفناج، ريحان، نعناع، کاهو، گل کلم، پياز، چغندر، زنجبيل تازه، هويج، کرفس و شلغم اثر موثر و ويژه‌اي بر توان يادگيري و بالابردن روحيه افراد دارد.

به گزارش ايسنا، "ناهيد برخورداري" با اشاره به اينکه مصرف مواد غذايي شيرين اگر همراه با مواد پروتئيني نيز باشد موجب هوشياري بيشتر در فرد مي‌شود، اظهار کرد: اگر مواد پروتئيني با مواد غذايي شيرين مصرف شوند مثل مصرف شير همراه با خرما و عسل موجب افزايش هوشياري و سر حالي بيشتر در فرد مي‌شود.

وي ادامه داد: مصرف يک تا دو ليوان شير با يک تا دو عدد خرما در روز به شرطي که رژيم متعادلي داشته باشيد نه تنها چاق کننده نيست بلکه مفيد است.
وي با بيان اين که شير کلسيم بدن را تامين مي‌کند، گفت: خرما حاوي آهن- پتاسيم- منيزيم (براي عمل ماهيچه‌هاي ارادي لازم است)، گوگرد، مس، کلسيم و فسفر (براي ساخت عضله و بافت‌هاي عصبي لازم است.) يا به عنوان مثال مصرف ماکاروني با گوشت و پنير رنده شده، ماهي با نان و برنج پخته باعث سرحالي و هوشياري مي‌شود.
اين کارشناس تغذيه خاطرنشان کرد: ميل و گرايش به مصرف هرچه بيشتر کربوهيدرات‌هاي تصفيه شده مانند شکلات، شيريني، بستني، انواع نوشابه‌ها، شربت‌ها و غيره موجب خواب آلودگي و بي‌حالي و عدم تمرکز مي‌شود.
وي تصريح کرد: انجير، انگور، پرتقال، زغال اخته، زردآلو، سيب، شاتوت، توت فرنگي و خرما در عملکرد مغز و اعصاب و سلامتي کل جسم و جان تاثيرگذار است.
اين کارشناس تغذيه متذکر شد: سبزي‌ها در سلامت بدن و عملکرد مغز و اعصاب تاثير گذار هستند، ولي سبزي‌هايي مانند اسفناج، ريحان، نعناع، کاهو، گل کلم، پياز، چغندر، زنجبيل تازه، هويج، کرفس و شلغم اثر موثر و ويژه‌اي بر توان يادگيري و بالابردن روحيه افراد دارد.