نکات تهیه ژله

نکات

اگر خواستید ژله دو رنگ درست کنید، از دو رنگ متضاد استفاده کنید تا جلوه بیشتری داشته باشه.
برای ژله چند رنگ هر کدوم از رنگ ها رو که درست کردید، بذارید ببنده و بعد ژله بعدی رو اضافه کنید.
من سیب ته قالب چیدم، شما هم هر میوه ای که دوست داشتید بذارید، به جز آناناس و کیوی خام!!چون در اون صورت ژله نمیبنده! البته کمپوت اونا مشکلی ایجاد نمیکنه.
پودر ژلاتین رو با کمی آب قاطی کنید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حرارت بدید تا روان بشه و بعد اضافه کنید.
هر یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین باید با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط بشه.
وقتی میخواهید پودر ژلاتین بریزید، میزان آب جوش و سرد رو هر کدوم سه چهارم لیوان بریزید.
موقع برگردوندن، یک لحظه قالب رو توی آب گرم بذارید و بعد برگردونید.
ظرفی که قراره دسر توش برگرده رو حتما خیس کنید تا اگه دسر موقع برگردوندن وسط ظرف نیفتاد، راحت جابه جا بشه.
دسرهای ژلاتینه حتما باید توی یخچال بسته بشن، فریزر روی کیفیت ژلاتین تاثیر میذاره!