دسرهای ژله ای

دسرهای ژله ای، خوراکی های مغذی هستند یا می توانند در صورت مصرف مداوم مشکل ساز شوند؟

در این فراورده ها از مواد خاصی استفاده نشده که بتوانند سلامت فرد را به خطر بیندازند اما به هر حال باید توجه کنیم که پودرهای ژله و ژله های آماده درصد بالایی شکر دارند و برای افراد مبتلا به دیابت و دارای اضافه وزن بالا مناسب نیستند. مصرف زیاد این فراورده در کودکان نیز می تواند نه باعث چاقی و فساد دندان شود. البته در بازار پودر دسرهای رژیمی هم موجود است که در آن معمولا به جای شکر از آسپارتام و سوربیتول یا دیگر شیرین کننده های طبیعی استفاده می شود. این دسرها برای مبتلایان به دیابت یا چاقی مفرط مناسب تر است اما افراد مبتلا به فنیل کتونوری نمی توانند از پودر دسرهای ژله ای که حاوی آسپارتام هستند مصرف کنند. غیر از شکر باید بحث رنگ های مصنوعی (گرچه مجاز هستند) و اسانس ها را هم در نظر گرفت. مصرف بیش از اندازه این نوع دسرها به خصوص برای افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و کبدی مناسب نیست. کبد و کلیه سیستم های سم زدای بدن هستند و رنگ های مصنوعی می توانند در دراز مدت بیشترین آسیب را به کبد و کلیه وارد کنند.